Evo OVDE je živela Aneli, lepila sline i žvake po nameštaju! Asminov otac objavio SKANDAL snimak stana

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 12:55

"Evo OVDE je živela Aneli, lepila sline i žvake po nameštaju!" Asminov otac objavio SKANDAL snimak stana

O njenoj aljkavosti se govori već nedeljama unazad.

Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, ne prestaje da se oglašava putem društvenih mreža povodom bivše snajke i aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić.

Već nekoliko nedelja unazad se govori o tome da je Aneli jedna od aljkavijih učesnica, čemu u prilog idu snimci iz rehaba na kojima se vide njene prljave čarape u kojima leži u krevetu, ne menja ih po nekoliko dana itd.

O ovome je sada progovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Mustafa, koja tvrdi da je Aneli bila aljkava i pre rijalitija.

- Ovde je živela najpopularnija ličnost u Srbiji, Aneli. Lepila je žvakaće za nameštaj i okorelu slinu je lepila po nameštaju - napisao je Mustafa u opisu ovog snimka i zgrozio sve.

Podsetimo, mediji su već pisali o stanovima i kućama u kojima živi porodica Ahmić, a "Blic" je došao u posed fotografije kuće iz Dubrovnika, na kojoj se vidi haos na sve strane.

Slika je nastala 2017. godine, poprilično je bilo skučeno i natrpano stvarima. Pored toga, prijatelj je otkrio da je Asmin uložio oko 65 hiljada evra u sređivanje Aneline porodične kuće u Dubrovniku.

"Tačno je da je bilo poprilično krcato kod njih stalno, međutim, nekako su kasnije sve sredili i doveli u red. Bukvalno nisi imao gde da sedneš. Možete videti i na slikama da je i garderoba nabacana po nekakvim policama. Da se ne lažemo, imali su finansijsku pomoć od Asmina, ali za tačnu cifru ne znam da kažem zaista, otprilike 65.000 evra je dao na sređivanje", rekao je izvor za "Blic".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.