Evo GDE je Melina nakon vesti o RAZVODU sa Harisom Džinovićem - ISELILA SE iz vile na Senjaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 10:22

Evo GDE je Melina nakon vesti o RAZVODU sa Harisom Džinovićem - ISELILA SE iz vile na Senjaku

Kamere su pratile svaki njen pokret u stopu.

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost.

Ekipa emisije "Paparaco lov" već neko vreme prati kreatorku u stopu, a kako se vidi na snimku koji su oni sada objavili, Melina već neko vreme živi u jednom hotelu u Beogradu.

Naime, oni su pre vesti o razvodu, uhvatili Melinu dok je još uvek živela u porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vili na Senjaku.

Ona se tada našla sa nepoznatom ženskom osobom, svratile su u restoran brze hrane i parkirale se nasred puta i jele u automobilu. Vozile su se po gradu, a potom se Melina vratila na Senjak.

Na dan kada je objavljena vest o razvodu, Melina je otišla do jednog hotela gde je po svemu sudeći našla privremeni smeštaj. Sutradan je otišla u teretanu u popodnevnim satima, i ponovo se vratila u hotel, a Jovana Joksimović joj je tokom dana došla u posetu.

Inače, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.