Evo GDE je Anđelo Ranković završio nakon OKRŠAJA sa Munjezom - Kamere ga snimile IZVAN Bele kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 11:30

Evo GDE je Anđelo Ranković završio nakon OKRŠAJA sa Munjezom - Kamere ga snimile IZVAN Bele kuće

Anđelo Ranković ušao je sinoć u sukob sa Danijelom Dujkovićem, nakon čega je odlučio da se udalji i zato je otišao u predsoblje hotela.

Anđelo Ranković sinoć je ušao u sukob sa Danijelom Dujkovićem Munjezom kako bi odbranio svoju rijaliti devojku Anitu Stanojlović.

Do sukoba je došlo kada je Matora optužila Anitu kako joj nije izjavila saučešće nakon što joj je ujak preminuo.

Anđelo je odmah stao na Anitinu stranu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pravdala i plakala, a nije mu ni najmanje bilo prijatno što se Munjez umešao u njihovu raspravu.

Nakon nastalog sukoba, obezbeđenje je odmah rfeagovalo i razdvojilo ih. Kako je noć odmicala, Anđelo je odlučio da bude što dalje od Danijela kako ponovo ne bi došlo do skandala.

On je sa Slađom i Anitom otišao u prostoriju hotela kako bi iskulirao i tako udaljio misli od situacije koja ga je zadesila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežjijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.