Evo ČIME će se Mensur baviti nakon NAPUŠTANJA rijalitija - Podelio veliki ŽIVOTNI KORAK sa javnošću

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:43

Evo ČIME će se Mensur baviti nakon NAPUŠTANJA rijalitija - Podelio veliki ŽIVOTNI KORAK sa javnošću

On menja svoj život iz korena.

Mensur Ajdarpašić, nedavno je napustio rijaliti "Elita" i time ostavio zatečene sve pratioce i velike fanove.

Svi su se pitali šta će bivši učesnik raditi nakon rijaliti karijere, a on je sada u intervjuu otkrio svoje planove za budućnost.

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe.

Pored toga, Mensur je istakao čime će se baviti nakon rijalitija, ali i o zaradi u rijalitiju.

- Muzikom ću nastaviti iz hobija, imam kampanje i reklame koje dogovaram ovih dana sa ozbiljnim kompanijama. Posetiću i neke seminare koje se tiču fitnesa i akademija koju ću završiti. Jedan deo posla sam obavio u rijalitiju gde sam mnogo zaradio, toliko da mogu da odmaram baš dugo, ali neću se prepustiti slučaju. Napravio sam planove, što se tiče biznisa u ugostiteljstvu, ali ne može sve preko noći, prvo malo da uživam sa svojima - istakao je rijaliti učesnik za Blic.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.