Etno pevačica Danica Crnogorčević i njen suprug podelili SREĆNE VESTI, čestitke samo pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 02:25

Etno pevačica Danica Crnogorčević i njen suprug podelili SREĆNE VESTI, čestitke samo pljušte

Slavlje u domu poznatog i uzornog para!

Jedna od heroina istorijskih litija za odbranu srpskih svetinja u Crnoj Gori interpretatorka duhovne muzike Danica Crnogorčević pravi je primer da da se uz veru u boga pobeđuju i najteži trenuci u životu.

Izvođačica je blagoslovena sa četvoro dece i suprugom na koje se nikada nije žalila. Proslavljena pevačica porodila se u avgustu ove godine i na svet donela sina, četvrto dete, kojem su dali ime Sava.

Njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za vikend bio rođendan, a među prvima joj je čestitao njen suprug, uz reči: "Mojoj ženi divan dan".

Danica Crnogorčević rođena je u Baru 1993. godine, a devojačko prezime joj je Nikić. Udata je za Ivana Crnogorčevića, đakona Crkve Svetog Đorđa pod Goricom u Podgorici

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.