Ešton Kučer: „Demi je zabranila da se družim s njenim ćerkama!

Izvor: Prva.rs, 23.Jun.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton Kučer: „Demi je zabranila da se družim s njenim ćerkama!"

Ešton Kučer i Demi Mur razveli su se 2013. jer je glumac prevario Demi (54). Ešton (39) požalio se da mu je Murova nakon razvoda zabranila da viđa njene kćeri Ramer (28), Talulu (23) i Scat (25).
Voleo sam tu decu kao da su moja i pomagao sam Demi da ih odgaja, Kaže Kučer koji u braku s Milom Kunis (33) ima ćerku i sina.
Pratite nas i na Viberu! Demi i Kučer bili su u braku do 2011. godine, a iste godine i Mila je prekinula devetogodišnju vezu s Mekalinoim Kalkinom (36).
Par se upoznao na setu serije „Vesele sedamdesete“, a venčali su se 2015. godine u tajnosti. 
Izvor: 24sata.hr
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tužan Ešton Kučer: Bivša žena mu ne dozvoljava da viđa njene ćerke

Izvor: Story, 23.Jun.2017

Glumac Ešton Kučer, koji je osam godina bio u braku sa Demi Mur, od koje se razveo 2013. godine, pričao je o tome kakav odnos sada ima s njom. On je sada otkrio da je tokom njihovog braka bio veoma blizak sa njenim ćerkama Rumer (28), Skaut (25) i Talulom (23), ali da mu ona .. The post Tužan Ešton...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.