Erek i Hansel se vraćaju u velikom stilu - čekanje od 15 godina se isplatilo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erek i Hansel se vraćaju u velikom stilu - čekanje od 15 godina se isplatilo! VIDEO

Komedija "ZULENDER 2" (ZOOLANDER 2) od 11. februara stiže u naše bioskope. 

Mislili ste da ne mogu biti smešniji? Prevarili ste se! Paramaunt Pikčers predstavlja film „Zulender 2“ u režiji Bena Stilera, a po scenariju Džastina Teroa, Bena Stilera, Džona Hamburga i Nikolasa Stolera.  Stiler, Oven Vilson i Vil Farel repriziraju svoje uloge iz prvog dela, a Penelopa Kruz i Kristen Vig se priključuju ovoj komičnoj glumačkoj ekipi.

Pored navedenih glumaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u filmu ćete imati priliku da vidite najrazličitije i najpoznatije svetske zvezde koji su svojim pojavljivanjem dokazali da je ovo zaista kultna komedija koju svi vole i koju ne smete propustiti.

Kad smo poslednji put videli muške modele Dereka (Ben Stiler) i Hansela (Oven Vilson), oni su uživali u čarima „Derek Zulender Centra za decu koja ne čitaju dobro i žele da nauče da rade i druge stvari,“ a Mugatu (Vil Farel) je bio iza rešetaka. Nepredvidljiva katastrofa je pogodila Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti. Petnaest godina kasnije, pronalazimo još uvek posramljenog Dereka i Hansela kako vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka sveta.

Kad obojica dobiju specijalnu pozivnicu da budu zvezde na velikom modnom događaju u drevnom i misterioznom Rimu, oni neće moći da odole i vratiće se privlačnom svetu mode i mogućnosti da povrate staru slavu. Kad stignu tamo, Derek i Hansel će upoznati bizarne i ekcentrične kreatore koji sad stoje iza novog modnog carstva. Njih dvojica će odmah shvatiti da se svet mode koji su nekad poznavali drastično promenio, a oni će biti ponovo bačeni (bukvalno) u centar pažnje. Dok se bore da ostanu bitni u ovom čudnom, novom svetu bloginga, vloginga, i mode anti-mode, oni će biti regrutovani da zaustave proračunati i smrtonosni plan, koji će, ako se ne spreči, uništiti nade da se moda vrati na nekadašnji poštovani i slavni status. Samo Derek i Hansel imaju moć da SPASU MODU.

Rezervišite svoja mesta na vreme, i pogledajte nove avanture najpoznatijih muških modela Dereka i Hansela.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.