Energični Pavle Dejanić, učesnik Pikovih zvezda otkriva: Ako mi se plače uz baladu - plačem bez ikakve zadrške i stida! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Energični Pavle Dejanić, učesnik Pikovih zvezda otkriva: Ako mi se plače uz baladu - plačem bez ikakve zadrške i stida! VIDEO

Pavle Dejanić jedan je od preostalih trideset i dvoje kanditada u Pinkovim zvezdama. Mlad profesor srpske književnosti i jezika, kao i fenomenalni pevač i muzičar, otkrio je za portal Svet Plus da uz baladu zaplače bez stida, kao i da ''otkači'' uz dobar ritam rok muzike.

Pavle je za početak na naše pitanje kako je zadovoljan muzičkim takmičenjem u globalu otrkio: ''Mogu reći da sam oduševljen kako funkcionišu Pinkove zvezde kao projekat, u odnosu na sve druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << šou programe istog ili sličnog formata. Vrhunski profesionalizam, iskren i normalan pristup svakom od četiri stotine takmičara, uslovi koje dobijamo pre i u toku svakog snimanja su samo jedan mali deo pohvala koje bih ovom prilikom izneo. Ova emisija zaslužuje da postane međunarodna franšiza, tu nema dileme''.

Sjajan pevač objasnio je zbog čega tolika emocija i energija izvire u svakom njegovom nastupu: ''Čovek mora duboko i iskreno da razume svoj poziv. Ne sme da dozvoli sebi da bude u zabudi priikom izvođenja bilo koje pesme, ma koji žanr bio u pitanju. Ja muziku volim, osećam, i svaku pesmu doživim kao priču za ispričati. Svaka ptica svojim glasom peva, a tekst napamet isto tako svako može naučiti. Onaj ko i oseti i verno prenese sve to na publiku - ona to oseća, ona to podržava, ona to razume i okom, i uhom i srcem. Ako je za neku pesmu potreban niz motoričkih radnji - radim to da bih je vernije dočarao. Ako mi se plače uz baladu - plačem bez ikakve zadrške i stida'', otkrio je Pavle Dejanić za portal Svet Plus.

 Bora Đorđević je jednom prilikom otkrio da je Pavle po njemu jedan od kandidata koji spada u najuži krug za pobednika. Pavle je otkrio koliko mu znače Borini komentari i Borino misljenje o njegovom pevanju: ''Znače mi do neba, znače mi neopisivo. Ipak je on živa legenda, ozbijan muzičar, i sjajan, genijalan književnik. Nestvaran je osećaj kada pevate nečiju pesmu i od njega dobijete pozitivnu kritiku, iskren komentar i podršku''.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.