Ena udarila po Staniji!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2012, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena udarila po Staniji!

Nije fora koristiti Fotošop da bi od sebe napravio potpuno drugačiju osobu, napisala voditeljka

Bole stare rane!

Ena Popov očigledno i dalje ne može da oprosti Staniji Dobrojević što se smuvala s njenim bivšim dečkom Gojkom Kačarom, pa je s vremena na vreme prozove na nekoj od društvenih mreža. Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je Ena napisala jedan tvit koji se po mnogima odnosi upravo na učesnicu rijalitija „Survajver“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Nije fora koristiti Fotošop da bi od sebe napravio osobu potpuno drugačiju od one koja zaista jesi. Stvarno nije fora - napisala je voditeljka emisije „Tačno u podne“ na Pinku i bivša učesnica „Velikog brata“, a zatim dodala:

- Upravo sam odradila super manikir. Je l’ sad moram da okačim sliku svojih noktiju na

Tviter da bih bila u fazonu ili šta?

Na to se nadovezao jedan od njenih pratilaca:

- Ala si dosadna! Stanija ti nabila komplekse. Neinteresantna si skroz.

Ena mu je istog trena uzvratila:

- Žao mi je što ti nisam zanimljiva. Možda kad bih se obnažila... Sve si u pravu, potpuno si mi ušao u psihu. Upravo plačem...

(M. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.