Emotivna scena na Prijinom koncertu: Prišla devojčicama u publici, a ono što je uradila je raznežilo mnoge

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 00:24

Emotivna scena na Prijinom koncertu: Prišla devojčicama u publici, a ono što je uradila je raznežilo mnoge

Zbog ovoga mnogi tvrde da je postala zvezda.

Nakon jučerašnjeg spektakla, Aleksandra Prijović večeras ima još jedan veliki koncert u Sarajevskoj Zetri.

Muzička zvezda počela je jako, odmah je ljude podigla na noge svojim velikim hitovima, a publika je svaku pesmu pevala sa njom u glas.

U jednom trenutku Aleksandra je prišla devojčicama koje su bile u publici, te ih grlila i ljubila.

Ova scena mnoge je raznežila, a upravo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skromnog i spontanog ponašanja, mnogi tvrde da je pevačica i postala zvezda.

Inače, na prvom koncertu u jednom trenutku na bini se Prijovićki pridružio sin Aleksandar, a pevačica tada nije mogla da zadrži suze, te se i zahvalila svojim najmilijima, koji su došli da je podrže, majci, ocu, mužu, baki, deki, ali i svekru Bobi Živojinoviću i deveru Viktoru.

Da podsetimo, muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri velika koncerta u sarajevskoj Zetri.

Sarajevo je Aleksandrina druga stanica na regionalnoj turneji "Od istoka do zapada", nakon tri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni.

Aleksandrin tim od čak 70 ljudi je došao ne bi li radili na koncertima, pored zaposlenih u sarajevskoj organizaciji, pa je evidentno da ništa ne prepušta slučaju u želji da fanovima da maksimum.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.