Emotivna ispovest majke Milana Miloševića: Svi su ga ismevali, govorili su da nije normalan

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 15:47

Emotivna ispovest majke Milana Miloševića: "Svi su ga ismevali, govorili su da nije normalan"

Rajka je ponosna na svog sina koji postigao veliki uspeh u svom poslu.

Voditelj Milan Milošević, je uvek isticao koliko je vezan za svoju majku Rajku.

Ona je sada prvi put za domaće medije progovorila o svom sinu. Milan se potrudio da joj obezbedi sve uslove za život i da joj pruži puno ljubavi. Prisetila se kako su Milana ismevali kad je bio mali, a sada od sramote saginju glavu kada ga vide na ulici.

- Dok sam živa moliću se za zdravlje Mitrovićima! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da nije bilo njih, moj Milan ne bi imao krov nad glavom. Svi koji su ismevali Milana kad je bio mlađi, sada saginju glavu kad prođu pored njega. Kad je bio mali govorili su da nije normalan, a ustvari on je bio rođen za velike stvari. Beograd mu je dao život koji mu je mali grad oduzimao svakodnevno - poručila je Milanova mama Rajka za "Blic".

Podsetimo, Milan je nedavno otkrio da je majka srećna što se ponovo nakon pauze vratio na "Pink".

- Majka mi je rekla kad sam se vratio na Pink: ''Sada mogu sine na miru da umrem!''. Ona mnogo voli da gleda Zadrugu i baš sam joj falio tamo - rekao je Milan za "Premijera-Vikend specijal".

BONUS VIDEO: Milan Milošević o povratku na Pink, voditeljima Elite i suđenju sa bivšom zadrugarkom

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.