Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija “Paparazzo lov” KIJA OPET POSETILA LEKARA, IVANA SELAKOV U NABAVCI BEJBI OPREME

U novom izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu od 22 sata na TV Pink, imaćete priliku da se uverite da je prva pobednica “Zadruge”, Kristina Kockar, nastavila da posećuje lekare. Ovog puta je uslikana ispred jedne privatne ultrazvučne ordinacije. I dok ona živi velikom brzinom, njen bivši suprug Slobodan Radanović nastavlja da vodi miran život. The post Emisija “Paparazzo lov” KIJA OPET POSETILA LEKARA, IVANA SELAKOV U NABAVCI BEJBI OPREME appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VEČERAS ĆE GORETI U ZADRUZI: Učesnicima dolaze oni, a kada ove dve zadrugarke budu ugledale njega, NEĆE IM BITI DOBRO! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018

Kao i svakog utorka, i ovog puta će posle emisije “Amidži šou” u “Zadruzi”, najgledanijem rijalitiju u regionu, biti održana žurka. Zadrugari se posebno raduju tome, jer je provod uz najbolje pevače koji gostuju uvek zagarantovan, a tako će biti i sada. Večeras će pravi spektakl napraviti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.