Eminem proglašen za kralja hip-hopa

Izvor: Poznati.info, 18.Avg.2011, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem proglašen za kralja hip-hopa

Američki reper Eminem proglašen je za kralja hip-hopa u izboru britanskog magazina Rollingstons.

Poznati časopis, koji je u junu proglasio Lejdi Gagu za Kraljicu popa, sačinio je najnoviju listu na osnovu nekoliko analiza kao što su digitalna prodaja muzike, radio emitovanje, broj poseta na JuTjubu i prisustvo na sajtovima za društveno umrežavanje.
Uzimani su, takođe, u obzir i plasmani na R&B i hip-hop top listama, prihodi od turneja kao i osvojene nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i kritike.
Eminem je zauzeo prvo mesto osvojivši 1.169 bodova, dok je Lil Vejn na drugom sa 1.134 boda.
Na trećoj poziciji je Drejk (1.020) dok Kanji Vest i Džej-Zi zatvaraju listu top pet sa 784, odnosno 666 bodova.
Na listi se našla i Niki Minadž koja je dospela na šesto mesto ispred Rika Rosa, Ludakrisa i Snup Doga.

Slične, interesantne teme: Eminem isprozivao Džastina Bibera i Lejdi Gagu Eminem i Džastin Biber osvojili po šest Bilbord nagrada Bilbord nagrade: Riani čak 18 nominacija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.