Emina Jahović u 2015 puni Arenu!

Izvor: Poznati.info, 20.Dec.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović u 2015 puni Arenu!

Emina Jahović će Novu 2015 sačekati ispred Skupštine grada Beograda, a nakon opipavanja pulsa široke narodne mase, pevačica sprema Arenu.

“Arena je definitivno moj sledeći korak zato što sam ja pre 5,6 godina napunila Sava centar. Tim koji radi za mene i ja već neko vreme pričamo o koncertu koji će biti za šest, sedam meseci.

“Stvarno želim da napravim spektakl, neću raditi nešto sad novo već želim da stavim pečat na svoju karijeru a to je definitivno Arena“, rekla je pevačica samouvereno. Mnogi ne veruju da ona može da napuni Arenu, ali vreme će pokazati da li su se prevarili.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.