Emina Jahović producent talenat šoua!

Izvor: Tracara.com, 01.Nov.2011, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović producent talenat šoua!

Pevačica Emina Jahović sve je samo ne mirna trudnica. Osim što je u trudnoći objavila singl za koji je snimila i spot, sem rada na novom albumu, Emina priprema i šou koji će producirati.'Došla sam na ideju da napravim šou-program koji do sada nije viđen u Evropi. Na njemu sam radila punih deset meseci, a da se trud isplatio, potvrđuje i činjenica da se nekoliko velikih televizija iz Turske raspituje za otkup licence', otkriva svoje planove poznata Novopazarka za novi broj nedeljnika Svet >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i dodaje da je srećna što će se oprobati u ulozi producenta, za šta se i školovala.'Recimo da će to biti nešto poput Idola, ali mnogo bolje osmišljeno i gledaocima daleko interesantnije. U projektu ću uključiti bitne ljude koji kreiraju karijeru jednog pevača, a koji se na malim ekranima ne pojavljuju često. Presrećna sam što ću se konačno oprobati kao producent, za šta sam se na kraju krajeva i školovala', naglašava supruga Mustafe Sandala.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Emina Jahović napisala scenario za šou-program

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 01:20

Za Eminu Jahović nema odmora. Čak i dok je u drugom stanju, pevačica radi punom parom.Tako je otkrila da, osim što je snimila spot i radi na albumu, pevačica je napisala i scenario za jedan takmičarski šou-program. ..Kako je rekla, reč je o jednom takmičarskom formatu za koji su već zainteresovane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.