Izvor: Tracara.com, 16.Maj.2011, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović i Saša Kovačević se posvađali zbog 8.000 evra!

Svi koji su bili na koncertu Saše Kovačevića bili su iznenađeni nepojavljivanjem Emine Jahović, sa kojom je pevač snimio hit duet Još ti se nadam. Kako prenosi današnji Kurir, razlog Emininog nedoslaska na koncert je novac, tačnije 8.000 evra! 'Saša je bio šokiran kada su mu deset dana pred koncert iz Eminine PR službe saopštili [...]

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović i Saša Kovačević se posvađali zbog 8.000 evra!

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2011, 03:56

Svi koji su bili na koncertu Saše Kovačevića bili su iznenađeni nepojavljivanjem Emine Jahović, sa kojom je pevač snimio hit duet Još ti se nadam. Kako prenosi današnji Kurir, razlog Emininog nedoslaska na koncert je novac, tačnije 8.000 evra!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.