Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović: Džastina Bibera i Šakiru sam upoznala mnogo pre Gremija!

Emina Jahović našla se danas na meti pojedinih medija koji su pisali da je Džastina Bibera i Šakiru upoznala na dodeli Gremi nagrada, iako oni nisu bili tamo!

Naime,  jedan dnevni list objavio je vest da je Emina Jahović izjavila da je, na ceremoniji dodele Gremi nagrada, kojoj je prisutvovala ove godine, upoznala Šakiru i Džastina Bibera, koji uopšte nisu bili prisutni. Tim povodom, iz njene PR službe poslali su nam saopštenje koje vam prenosimo u celosti:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
Povodom spekulacija koje su se pojavile u medijima u vezi sa Eminom Jahović, želimo da razjasnimo šta se zapravo desilo.

Naime, pre odlaska u Los Anđeles na dodelu nagrada "Grammy", Emina je nastupala u beogradskom klubu "Kasina" i tom prilikom je na pitanje novinara jednog dnevnog lista koga je od najvećih zvezda do sada upoznala, odgovorila da je ranije upoznala Džastina Bibera i Šakiru. Taj intervju objavljen je juče, desetak dana nakon što su izjave date i nema nikakve veze sa dodelom "Grammy" nagrada.

O tome koga je Emina Jahović upoznala od poznatih tokom boravka u Los Anđelesu svedoče i fotografije na njenom Instagram profilu, a svi koji su želeli da prate atmosferu sa lica mesta tokom dodele "Grammy" nagrada mogli su to da učine putem njenih Instagram "stories".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović: Džastina Bibera i Šakiru sam upoznala mnogo pre dodele Gremi nagrada!

Izvor: Svet, 20.Feb.2017

Emina Jahović našla se danas na meti pojedinih medija koji su pisali da je Džastina Bibera i Šakiru upoznala na dodeli Gremi nagrada, iako oni nisu bili tamo!. Naime, jedan dnevni list objavio je vest da je Emina izjavila da je, na ceremoniji dodele Gremi nagrada kojoj je prisutvovala ove godine,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.