Elton Džon otkačio Dolčea i Gabanu

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon otkačio Dolčea i Gabanu

Džon, koji sa svojim partnerom Dejvidom Fernišom ima dvoje dece od surogat majke, uvredio se zbog izjave Dolčea koji je rekao da su "takva deca, sintetička deca".
Britanski muzičar je ocenio da je ta izjava "arhaična": "Kako vas nije sramota da upućujete puritanske poruke za veštačku oplodnju, koja omogućava ljudima punim ljubavi, bili oni hetero ili homosksualci da ostvare svoj san i postanu roditelji", rekao je Džon na svom profilu društvene mreže Instagram.
"Vaša zastarela >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << razmišljanja su ista kao i vaše zastarele kolekcije. Neću više nikada da nosim vašu odeću", dodao je muzičar.

Dolče, po veroispovesti katolik i u dugogodišnjoj homoseksualnoj vezi sa Stefanom Gabanom, rekao je da se svi ljudi rode "s jednim ocem i jednom majkom".
"Zbog toga me ne možete ubediti u decu koja je rođena hemijskim putem, sintetičku decu ili u decu nastalu iznajmljivanjem materice, ili izborom sperme iz kataloga", rekao je Dolče za italijanski modni časopis Panorama.
Elton Džon i Ferniš, koji su u građanskom partnerstvu od 2005. godine, venčali su se krajem decembra u Engleskoj. Imaju dva sina, četvorogodišnjeg Zakarija i dvogodišnjeg Ilajdžu.
Izvor: beta

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.