Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elena Kitić otputovala na Dominikanu: Pokazala u kakvom luksuzu uživa, a onda pozirala u donjem vešu!

Elena Kitić veoma često vreme provodi van Srbije, te tako mlada pevačica trenutno uživa na Dominikani. Podsetimo, ćerka Marte Savić i Mileta Kitića je pre tri godine uplovila u muzičke vode, sarađujući sa bosansko-hercegovačkim tandemom koji čine Džala Brat i Buba Koreli, nakon čega im je otvorila vrata za kolaboracije sa mnogim drugim pevačima poput The post Elena Kitić otputovala na Dominikanu: Pokazala u kakvom luksuzu uživa, a onda pozirala u donjem vešu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NASTAO MUK NA INSTAGRAMU POSLE OVOGA! Kiji Kockar izvirile BRADAVICE, a tek kad vidite KOMENTARE

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2019

Podsetimo, iako je do pre dve godine bila poznata samo kao supruga Slobe Radanovića, koji ju je prevario pred kamerama rijalitija “Zadruga” sa Lunom Đogani, ona danas slovi za jednu od najtraženijih pevačica, o čemu svedoči i činjenica da je svih njenih šest pesama završilo na prvom mestu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.