Ekipa “Top Gira” napadnuta u Argentini: Provocirali zbog Foklandskog rata, pa jedva izvukli živu glavu

Izvor: Svet, 05.Okt.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa “Top Gira” napadnuta u Argentini: Provocirali zbog Foklandskog rata, pa jedva izvukli živu glavu

Ekipa Top Gira (Top Gear) jedva je izvukla živu glavu kada ih je napala je grupa pobesnelih veterana u Argentini. Automobil koji su vozili saradnici Džeremija Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda zasuli su kamenjem zbog “pogrešne” registracije!
U blizini grada Tolhuina su ih napali veterani Folklandskog rata jer je na “poršeu” bila oznaka H982 FKL, što je kod lokalnog stanovništva i veterana probudilo sećanja na rat Velike Britanije i Argentine 1982. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa su to shvatili kao provokaciju. Dejli mejl je preneo da je u petak ekipa Top Gira nakon incidenta morala da napusti Argentinu.
Džeremi Klarkson i ekipa poznati su po izazivanju skandala, zbijanju šala na nacionalnoj osnovi, provociranju lokalnog stanovništva. Ipak, veliki broj fanova ništa ne zamera šoumenima iz sveta automobilizma. Poznat je napad na u Alabami, konzervativnoj državi u SAD, gde se ekipa Top Gira pojavila u automobilima sa natpisima “Hilari za predsednika” i “Gej je ok”, kada su umalo linčovani na jednoj benzinskoj pumpi.


Izvor: Kurir
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.