Ejmi uči Gavrilovića da igra: Mešaju 200 na sat! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi uči Gavrilovića da igra: Mešaju 200 na sat! (foto)

Tamnoputa manekenka u serijalu “Hotel Maldivi” ne odustaje od toga da ostale učesnike nauči vrelom plesu. Ejmi Aminata svakodnevno uči nekog plesu, kakav za sad, samo ona može da odigra. Vrckanje i uvijanje pokušavaju da skinu mnogi učesnici serijala “Hotel Maldivi”. Ovog puta bio je to Ivan Gavrilović, koji je pomnio pratio sve korake i vrckao sa Ejmi. Bio je pažljiv na času.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mešaju – 200 na sat!

Izvor: Tracara.com, 03.Jul.2015

Zanjišimo se! (foto: Screenshot) Tamnoputa manekenka Ejmi Aminata svakodnevno uči nekog plesu, kakav za sad, samo ona može da odigra. Vrckanje i uvijanje, svojstveno ženama iz Afrike, odakle je ona došla u Srbiju, pokušavaju mnogi učesnici serijala Hotel Maldivi da – skinu. Ovog puta, bio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.