Efekat bujne kose! Lak postupak do željenog cilja!

Izvor: Svet plus, 29.Feb.2024, 12:38

Efekat bujne kose! Lak postupak do željenog cilja!

Ovaj trik je osvojio simpatije žena, a za njegovu primenu potrebna su vam dva osnovna alata, fen i četka za kosu. Efekat bujne kose bez odlaska u frizerski salon, a postupak lak i dovodi do željenog cilja.

Helen Rejvi, aktivna korisnica društvene mreže Tiktok, podelila je svoje saznanje o postizanju voluminoznosti kose, čak i ako vam je priroda podarila tanke pramenove.

U svom video snimku, koristila je fen i četku, a tehnika stilizovanja je izuzetno jednostavna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Helen prvo koristi češalj da uredi kosu, nakon čega ga podiže prema gore kako bi podigla deo kose.

U ovaj deo kose usmerava topli vazduh iz fena u trajanju od pet do osam sekundi, a zatim koristi hladan vazduh tri do pet sekundi. Nakon toga, pušta kosu, lagano je razčešljava i – rezultat je bujna frizura koja izgleda kao da ste izašli iz vrhunskog frizerskog salona.

NAJNOVIJE GOOGLE VESTI.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.