Edita Aradinović RAZOČARANA U MUŠKARCE! Pevačica ne želi NIKAD da se UDA! EVO zbog čega! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 18:46

Edita Aradinović RAZOČARANA U MUŠKARCE! Pevačica ne želi NIKAD da se UDA! EVO zbog čega! (FOTO)

Pevačica kaže da još uvek nije upoznala muškarca koji će joj vratiti veru u ljubav bez prevare!

Od kada se pojavila na muzičkoj sceni, pevačica Edita Aradinović je krila svoj privatan život kao zmija noge, a njen ljubavni status i dečko sa kojim se eventualno zabavlja, nikad nije bio poznat javnosti.

Ipak, ona je sada otkrila da li bi ikada oprostila prevaru, kao i kako se oseća po pitanju potencijalne udaje.

– Verovatno da bih, zavisi od okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare – ispričala je pevačica.

Objavu dijeli едита (@editaaradinovic)

S obzirom na to da se nedavno podvrgla tretmanu smanjenja usana, Edita se osvrnula i na pitanje estetskih korekcija.

– Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu – zaključila je Aradinovićeva za “Blic”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.