EXIT: Zagrevanje za drugu noć

Izvor: Poznati.info, 14.Jul.2012, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT: Zagrevanje za drugu noć

Zagrevanje za drugo festivalsko veče je počelo. Večeras na Tvrđavi New Order, Hercules&Love affair, Netsky i drugi. Drugo veče otvorio beogradski bend .

Reporteri MONDA sa Đave javljaju da na binama prvi nastupi počinju, prostori ispred bina lagano se popunjavaju, a na ulazima i dalje nema gužve.

Nakon što smo se svi malo odmorili od prve večeri, vreme je za novo celovečernje “ludovanje” po Petrovaradinskoj tvrđavi. Na glavnoj bini drugo veče EXIT >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << festivala je otvorio beogradski bend Ola Horhe.

Publika polako pristiže i “ukopava” ispred bina pred nastupe zvezda. Na ulazima je manja gužva, a pred glavnom binom tek nekoliko stotina posetilaca koje je engleski rok bend The Duke Spirit, koji je nastupio nakon Ola Horhe, uspeo da promrda. Zagrevanje za veče koje “miriše” na osamdesete godine je u pravom smislu te reči počelo.

Da li zbog sparnog vremena ili umora od prošle noći, ali nikome još nije do đuskanja, snaga se štedi za veče kada će, nadamo se, temperatura malo da se spusti.

Nakon otvaranja koje su začinili Skindred, Gossip i zvezda večeri Duran Duran i Avicii koji je prodrmao Dance arenu, drugo veče obeležiće nastup benda New Oreder na Main stejdžu, a na Dance areni imena poput Robert Dietz, Reboot i Luciano.

Najveće gužve kako na ulazima tako i pred binama se očekuju tek oko 22 časa.

Pretite na uživo i na Twitteru gde ćemo objavljivati informacije, fotografije i utiske uživo.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.