EVO ZAŠTO SE OVO DECENIJAMA PREPRIČAVA! OVAKO je Duško Radović UPOZNAO Brenu - mislio sam da ste...ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO SE OVO DECENIJAMA PREPRIČAVA! OVAKO je Duško Radović UPOZNAO Brenu - mislio sam da ste...ŠOK

Iznenadila ga!

Pevačica Lepa Brena od trenutka kada je kročila na scenu napravila je pravi bum na estradi! Imala je brojne fanove, ali je bilo i onih koji su je smatrali ne naročito pametnom.

Čuveni srpski pisac, pesnik i novinar Duško Radović je bio jedan od tih ljudi, kako je otkriveno u dokumentarnom filmu "Lepa Brena – Godine Slatkog greha".

Radio-voditelj Marko Janković u pomenutom dokumentarnom filmu je otkrio kako je izgledao Brenin prvi susret >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Duškom Radovićem i kako je proteklo njihovo upoznavanje.

Naime, Duško je insistirao da se upozna sa Brenom, pa ih je Janković upoznao:

- Duško Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me je da li može da se upozna sa Brenom. Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao - počeo je Marko i dodao:

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj) on Jun 24, 2018 at 1:52am PDT

- On je pružio ruku Breni i rekao: "Dobar dan, ja sam Duško Radović", a Brena mu je na to odgovorila: "Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam Beograde, dobro jutro”.

Duško je ostao fasciniran time što Lepa Brena poznaje njegov rad, pa je izgovorio nešto neverovatno:

- Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da verujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna - govorio je Marko Janković u dokumentarnom filmu "Lepa Brena – Godine Slatkog greha".

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.