EVO U KAKVOM STANJU JE DEJAN NAKON RASKIDA: Uslikan na OMILJENOM mestu, i to u njihovom društvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 16:05

EVO U KAKVOM STANJU JE DEJAN NAKON RASKIDA: Uslikan na OMILJENOM mestu, i to u njihovom društvu!

Raskid koji je uzburkao javnost.

Dejan Dragojević pre dva dana je javno ostavio Aleksandru Nikolić, putem snimka koji je objavio na svoj Jutjub kanal.

Ovakvu odluku je doneo jer smatra da se njegova devojka previše uplela u priče i odnose sa drugim muškarcima dok boravi u Zadruzi, a kap koja je prelila čašu bio je ulazak Filipa Cara u Belu kuću, i to što se on vrlo brzo zbližio sa njegovom devojkom.

Svi se pitaju kako se Dejan sada oseća, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu je srce slomljeno već drugi put, i to javno, i da mu partnerku ponovo preuzima Filip Car.

Kako je i sam rekao, Dejan prema Caru nema negativne emocije, već smatra da mu je pomogao i otvorio oči, a najveću podršku u tome da svoj život nastavi dalje bez obzira na ljubavno razočarenje mu pruža brat David od kojeg se ne odvaja.

Braća redovno treniraju, a Dejan je objavio na svom Instagramu i da se nalazi u društvu bivših zadrugara, Frana Pujasa i Marka Đedovića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.