EVO ŠTA JE KIKA RADILA PRE SAMO 5 DANA! Sinoć je oduzela sebi ŽIVOT, a za problem sa kojim se BORILA mnogi nisu znali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 16:01

EVO ŠTA JE KIKA RADILA PRE SAMO 5 DANA! Sinoć je oduzela sebi ŽIVOT, a za problem sa kojim se BORILA mnogi nisu znali (FOTO)

Tuga ogromna

Naša poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život nakon duge borbe koju nije mogla da izdrži.

Tužnu vest saopštila je njena majka Nataša Đukić, koja je otkrila da je Kika juče preminula (pogledajte OVDE).

Kika se do skoro oglašavala na društvenim mrežama, a poslednji sačuvani stori stoji u hajlajtu, koji je objavljen pre pet dana, je sa sledećom porukom:

- Prestanite da iznova otvarate vrata zlim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudima i tražite izgovor u tome. Samo odlažete proces lečenja - pisalo je u poruci koju je ona želela da poruči svojim fanovima.

Brojni jutjuberi koje smo kontaktirali, otkrili su da nisu znali za problem sa kojim se Kika borila i da je ovo sve veliki šok za njih.

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.