EVO ŠTA JE DOŽIVELA OD HRVATA! - KIJA KOCKAR IZNEVEROVALA kad je videla šta je sačekalo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 22:05

EVO ŠTA JE DOŽIVELA OD HRVATA! - KIJA KOCKAR IZNEVEROVALA kad je videla šta je sačekalo (FOTO)

Malo ko je na našim prostorima je doživeo ovo!

Podsetimo, ona je 2017. godine postala deo prve sezone rijalitija "Zadruga", gde je osvojila najviše simpatija gledalaca, a time i prvo mesto, u odnosu na tadašnjeg supruga Slobu Radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani.

Ipak, za razliku od većine pobednika ovog tipa TV formata, Kija nije pala u zaborav odmah po okončanju istog, kao što su joj mnogi prognozirali, nego je, štaviše, njena popularnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavila da raste, a publika je blagonaklono reagovala na njenu autobiografsku knjigu, učešće u talent-šou programima u ulozi žirija, pevačku karijeru...

🥝

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on May 15, 2020 at 9:46am PDT

Kako je rijaliti "Zadruga" bio i te kako gledan i van granica naše zemlje, Kockareva je krajem prošle godine krenula na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, na kojoj je ostala čitava dva meseca, a po povratku sa iste je nastavila da nastupa širom regiona.

Koliko je omiljena u susednoj Hrvatskoj, pevačici je postalo jasno nakon što je jedan tamošnji časopis za tinejdžere objavio njen poster, čime se Kija oduševljeno pohvalila na društvenim mrežama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.