EVO SA KIM ALEKSANDRA ŠAPUĆE NA JASTUKU! Procurili snimci iz sobe pobednice šeste sezone Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 21:04

EVO SA KIM ALEKSANDRA ŠAPUĆE NA JASTUKU! Procurili snimci iz sobe pobednice šeste sezone "Zadruge"!

Otklonili sve sumnje!

Aleksandra Nikolić odnela je pobedu u šestoj sezoni "Zadruge", a kako je to tradicija već godinama, pobednica će se večeras ponovo pojaviti u Šimanovcima i to u mnogima omiljenoj emisiji "Narod pita".

Aleksandra će večeras od 22 sata odgovarati na sva pitanja gledalaca u okviru emisije "Intervju sa pobednicom", a svi se pitaju da li će u publici sedeti njen verenik Filip Car, s obzirom da se na društvenim mrežama ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu videti zajedno, te su se javile sumnje da li je par još uvek zajedno.

Međutim, Aleksandra je svojom poslednjom objavom odagnala sve sumnje.Zadrugarka je podelila snimak iz spavaće sobe, a na njemu se može videti da je i dalje u ljubavi sa zadrugarom.

Filip Car se sanjiv slatko nasmejao svojoj verenici, koja ga je snimala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.