EVO KOGA JE STAVILA NA LISTU: Maja Berović na Instagramu prati samo 11 pevača

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO KOGA JE STAVILA NA LISTU: Maja Berović na Instagramu prati samo 11 pevača

Da li je ljubomora prema njoj razlog zašto prati samo 11 kolega?

Maja Berović (32) pevačica je koja je uspela da postigne vrtoglavo veliki uspeh, a pesme koje je izdala u poslednje dve godine omogućile su joj da napuni sve arene u regionu.

Neke kolege su joj javno čestitale, dok mnogo ćute i ne oglašavaju se po pitanju njenog uspeha, čime odaju utisak prilično ljubomornih i zavidnih kolega.

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Nov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17, 2019 at 10:10am PST

Najbolje FIRST MINUTE ponude za letovanje u GRČKOJ!

Berovićeva, možda baš iz tog razloga, na Instagramu prati svega 11 pevača sa domaće javne scene!

Tu su, svakako, njeni prijatelji Buba Koreli i Jala Brat, koje Maja naziva braćom. Zatim, Maja prati Cecu i Anastasiju Ražnatović, sa kojima se privatno druži, kao i Rastu sa kojim je u odličnim odnosima.

Na njenoj listi prijatelja je i Milan Stanković, kao i Boban Rajović koji je Maju više puta podržao.

Između ostalog, kao neko koga u Hrvatskoj obožavaju, javno je pozvao ljude da dođu na njen koncert u Spaladium areni u Splitu, koju je on prvi napunio 15. aprila 2016. godine.

Maja prati i Leona, sa kojim ima duet, zatim fotografa Dejana Milićevića, Natašu Bekvalac i Acu Lukasa, sa kojim takođe ima duet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.