Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 08:18

Da li ste znali da JE ONA ROĐENA sestra Jelisavete Orašanin? Ne zna se koja bolje izgleda, a Milica ima i VEOMA odgovoran posao

Veoma je lepa i uspešna.

Glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od naših najlepših glumica, a da ona nije jedina u porodici koja je nasledila fizički izgled, dokaz je i njena rođena sestra Milica sa kojom se retko pojavljuje u javnosti.

Jelisaveta je uvek bila neko ko se trudi da svoj privatni život drži van očiju javnosti, veoma bira šta će i kada objaviti na mrežama, te ne čudi što se na njenom profilu može naći svega nekoliko fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Milicom.

Glumica je u jednom trenutku progovorila o sestri i otkrila koliko su bliske.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim sa njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - rekla je Jelisaveta jednom prilikom.

A post shared by Milica Orašanin (@micipicasso)

Milica je srećno udata i ima sina Pavla, i živi u Los Anđelesu. Diplomirani je stomatolog, a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.