EVO GDE SU ZAVRŠILE MAKAZE! Tara htela da ga IZBODE - svi detalji UŽASA, zahtevala samo JEDNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 23:59

EVO GDE SU ZAVRŠILE MAKAZE! Tara htela da ga IZBODE - svi detalji UŽASA, zahtevala samo JEDNO! (VIDEO)

Tražila da joj vrate!

Tara Simov je fizički napala cimerku Draganu Mitrović, a za to je kažnjena od strane produkcije (detaljnije OVDE). Međutim, okršaj se preneo na Nenada Aleksića Ša i Kristijana Golubovića, pa na tuču obezbeđenja sa "žestokom momkom" (pogledajte OVDE).

Tara je u jednom trenutku uzela makazice i zatrčala se da izbode Kristijana, a za dlaku je izbegnut katastrofalan ishod (detaljnije OVDE).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Anđelo i ostali zadrugari jedva su uspeli da je zadrže, a potom su je izveli iz rijalitija.

Kada se vratila, u razgovoru sa Ša tražila je da joj vrate makaze. Reper je tvrdio da su njegove, dok je ona bila uporna da su njeno vlasništvo.

Pogledajte rezultate

Bilo kako bilo, oni su makazice sklonili od nje, kako ne bi došlo do katastrofe, a pribor je uzela Ermina Pašović, te su makaze sada kod nje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.