EVO GDE ĆE SE EMITOVATI CAREVA EMISIJA: Filip doneo odluku nakon što je odbio ponudu Hajpa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 14:48

EVO GDE ĆE SE EMITOVATI CAREVA EMISIJA: Filip doneo odluku nakon što je odbio ponudu Hajpa

O svemu je obavestio svoje fanove.

Filip Car se danas oglasio i putem svojih društvenih mreža otkrio da neće prihvatiti poslovnu ponudu koju mu je tokom jučerašnjeg dana ponudio Saša Mirković u ime Hajp produkcije.

Kako je najavljeno da će na ovoj televiziji imati svoju emisiju, kojoj su se Filipovi fanovi obradovali, on je odlučio da im ne uskrati to zadovoljstvo, pa je otkrio gde planira da "emituje" svoju autorsku emisiju, još uvek nepoznatog naziva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Filip Car 👑 (@filip_car_capo_ck)

- Ja sam jako zahvalan što su se meni stvorili svi mogući uslovi da dođem na taj posao, ali nažalost, neću prihvatiti ponudu jer želim da se bavim sobom, imam vas, imam Tik tok, ovde ću da pravim emisiju i imam neke stvari koje su mi trenutno u životu prioritet... Tako da, neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo - rekao je on, a mnogi komentarišu da je Filip Car odbio ponudu zbog Tik Toka baš kao i njegova bivša draga Dalila Dragojević.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.