EVO DA LI JE ALEKSANDRINA POBEDA BILA PRAVEDNA: Anina kuma progovorila O MALVERZACIJAMA U ZADRUZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 16:56

EVO DA LI JE ALEKSANDRINA POBEDA BILA PRAVEDNA: Anina kuma progovorila O MALVERZACIJAMA U "ZADRUZI"

Milena dala svoj sud!

Milena Kačavenda je, predstavljajući se kao "kuma nacionale", premda nije Anina kuma kako se spekulisalo, bezmalo svakodnevno davala intervjue i držala lajvove na društvenim mrežama, iznoseći pritom brojne informacije koje je Ćurčićeva demantovala po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Ona se i danas oglasila i odgovarala na mnoga "vruća" pitanja.

- Da li je Aleksandrina pobeda bila pravedna? Da li su Anu zeznuli za drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto - glasilo je jedno pitanje.

- Drugo Anino mesto nije mala stvar, ja stvarno ne sumnjam u Aleksandrinu pobedu. Produkcija je vrlo ozbiljna sa tim. Filip Car i ona su dugogodišnji rijaliti igrači i imaju brojne fanove, a Ana je tu bila vrlo kratko. Svima nam je trebalo vremena da se odmorimo nakon završetka šeste sezone, baš je bilo naporno. 16 sati sam provela u štiklama, jedva sam to preživela. Bujanovčanka je patetična, ali je ipak fer pobeda. Ana je moralni pobednik i za mene je prvo mesto. Ona ni sama nije znala kakvu lavovsku borbu je vodila. Deo života zvani "Zadruga" je za mene zauvek završen, i moram malo da se sklonim iz ovoga grada - rekla je ona.

- Da li je produkcija dala Ani njene stvari koje su poslati, a nije joj stiglo - glasilo je još jedno od pitanja.

- Bilo je nekih raznih malverzacija. Znam da Ani mnogi pokloni i novac nisu stigli, ali bi to tek trebalo da se utvrdi - odgovorila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.