ESTRADNO DNO (2): Top lista najglupljih pesama svih vremena (Video)

Izvor: Poznati.info, 30.Avg.2012, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADNO DNO (2): Top lista najglupljih pesama svih vremena (Video)

Na vaš zahtev objavljujemo nastavak liste najgorih pesama, a ovoga puta predstavljamo hitove: “Gel kupujem”, “Iza oblaka”, “Kec, kec keceljica”, kao i nezaboravne numere Tanje Kovačević i Minele Stojaković

Nakon što smo objavili našu listu Top 10 najglupljih pesama svih vremena, usledila je prava lavina zahteva da napravimo i nastavak! Naravno, uslišili smo molbe čitalaca, i dobili priliku da ispravimo nepravdu i skrenemo vam pažnju na numere >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koje se nisu našle na prethodnoj listi.

Ovoga puta vas podsećamo i na nezaboravne hitove Danijele Terzić, Minele i Tanje Kovačević, koji su odavno prevazišli kategorije “loš” ili “najgori” i postali zasebna institucija.

Halil Kurjaković Lile – “Kec, kec, keceljica” – Kakve veze imaju njena haljinica, veverica, zec i kupus? Pa, dobro, jeste li vi gledali emisiju “Opstanak”?

Tanja Kovačević – “Bićeš moj” – Lice i naličje opsesivne ljubavi. Obrni-okreni, ti pripadaš meni… Hit za sva vremena.

Lepi - “Iza oblaka” – Kosa se vijori, njegovo ime je na usnama svake žene, nije ni čudo što se i Britni Spirs besplatno pojavila u spotu.

Almir M – “Disco” – “Subota uveče puna diskoteka, a ja se sredio kao apoteka”, ovo je obavezno štivo za svakog ljubitelja noćnog života.

Gordana Arsenijević – “Kazino keš, keš” – Iako je u spot uloženo 29 evra, njene glasovne mogućnosti i savršena koordinacija pokreta dolaze do punog izražaja.

Danijela Terzić – “Kao Madona” – Jedna od najsmehotresnijih pesama svih vremena, a kada prestanete da se plašite, sigurno ćete početi da se smejete.

Danijel Boto - “Ženit ću se ja” – Pa, koja bi mu odolela? Skoro mu je trideset, a on i dalje samac… Ako ne nađe udavaču posle ove pesme, stvarno ne znamo kada će.

Borivoj Grujičić - “Đavolak” – Ne zna se da li je upečatljiviji mladi “umetnik” koji lascivno puzi po livadi ili njegov prateći vokal.

Slobodan Batjarević Cobe - “Gel kupujem” – Čovek im sve besplatno ponudi, a kompanije koje prodaju kozmetiku ga ignorišu i još troše milione na reklame.

Minela Stojaković – “Ti propadaš” – Pesma van svake konkurencije, evergrin bez kojeg ova lista ne bi imala smisla. Mega hit koji će se slušati… zauvek.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.