ESTRADNJACI U DUGOVIMA DO GUŠE?! Duguju BASNOSLOVNE CIFRE, evo koji pevači su PODIGLI KREDIT i još ga OTPLAĆUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 22:08

ESTRADNJACI U DUGOVIMA DO GUŠE?! Duguju BASNOSLOVNE CIFRE, evo koji pevači su PODIGLI KREDIT i još ga OTPLAĆUJU

Luksuzan život je privid!

Vreme koronavirusa i zabrana najteže je palo našim pevačima koji nisu mogli da nastupaju. Kako su mere i zabrane popustile, a nastupi krenuli, svi su se vratili poslu i luksuznom životu na koji su navikli, a i rate kredita su počeli redovno da plaćaju.

Ipak, iako imaju mnogo više posla nego prošle godine, zajam od banke i dalje im je opterećenje.

Poznato je da su javne ličnosti uzimale pozajmicu zbog nekretnina, novih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << albuma, ali i da bi održali neki veći koncert.

Objavu dijeli Goca Tržan (@gocatrzan)

Goca Tržan podigla je pre mnogo godina kredit za stan, a za 24sedam je rekla da život sa tom obavezom nije lak, iako sada ima tezge.

- Nije počelo ne znam koliko da se radi, nije to taj intenzitet od ranije. Međutim, ja kredit svakako otplaćujem na vreme, tako sam vaspitana – da prvo platim državi ono što treba. Nije da mi kredit nije omča oko vrata, divim se ljudima koji ga stalno uzimaju. Ali, ceo svet živi uz pomoć zajma i svima je teško kad nekome duguju. Ja svoj kredit jedva čekam da otplatim – rekla je Goca, koja je ranije otkrila da plaća ratu 330 evra.

Objavu dijeli Vesna Dedić (@dedicvesna)

Ovaj teret i dalje ima voditeljka i književnica Vesna Dedić, jer otplaćuje ratu za stan.

- Taj kredit sam podigla, recimo, 2004, 2005. godine. U ono vreme kad su se pojavili švajcarski franci. Već sam davala hiljade izjava na tu temu, a nisam ni prva ni jedina u onoj grupi od 30, 40 hiljada ljudi, zaboravila sam, koji su prosto uzeli te kredite u švajcarskim francima i zaista je 15 godina bilo jako teško. Meni je cela plata išla za taj kredit. I onda sam pre dve, tri godine uspela da refundiram u evre i otad je zaista podnošljivije. Uvek sam bila redovna, kad su rate u pitanju - ističe Dedićeva.

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica Pavlović od nule je sve stvorila radom, ali i pored brojnih nastupa, odlučila je da za album "Zauvek", koji je izdala 2018. godine, podigne kredit.

- Ja sam za svoj treći studijski album podigla kredit. To je bio trenutak kada ja zarađujem lep novac od koga živim, ali tada shvatam da spotovi moraju biti na višem nivou od prethodnog albuma i da ja u tom trenutku nemam dovoljno novca za to. Okej, banka, dobar dan, podižem kredit – iskreno je rekla Pavlovićeva jednom u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Objavu dijeli Milica Todorovic 💫 (@todorovic.star)

Milica Todorović u najgore vreme koronavirusa osim kredita, plaća je i svoje muzičare s kojima sarađuje. Ipak, ona je istakla da je kredit za stan morala da uzme, jer "ne barata dobro s novcem".

- Nisam mogla u kešu da kupim stan jer nikad nisam dobro baratala novcem. Podigla sam kredit, koji i dalje otplaćujem. Stan nije bio nimalo jeftin, ali baš sam želela da živim blizu mog kuma Stevana Anđelkovića. Nagovorio me je da se zarobim kreditom, tako da je on kriv za sve. Šalim se! Redovno plaćam svoje obaveze, iako ne nastupam trenutno. Imam ušteđevinu kojom sve pokrivam – otkrila je tada Todorovićeva "Hit Informer".

Objavu dijeli Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ana Bekuta je, takođe, prošle godine istakla da ima kredit, dok je Toni Cetinski, navodno, čak podigao kredit ove godine kako bi imao sve uslove da održi nastup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.