ESTRADNI RAT! Kolega zapretio Lukasu TUŽBOM - prekipelo mu, besan kao ris! Ne može on da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 08:28

ESTRADNI RAT! Kolega zapretio Lukasu TUŽBOM - prekipelo mu, besan kao ris! "Ne može on da..."

Pogodile su ga Lukasove reči.

Pevač Aca Lukas nedavno je žestoko osudio kolegu Čedu Čvorka zbog toga što je tražio pomoć od države.

Lukas je tada ispričao da je Čvorak ne nastupa više od 20 godina, a ne samo tokom korone.

Oni su se nekoliko puta javno prepucavali, a sada je bivši član grupe "Luna", ponovo odgovorio Lukasu na prozivke.

- Mislilo se na pevače, obične muzičare, ne na estradu, jer mi ne spadamo u taj nivo, za nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakon drugačije predvideo mogućnosti, ja sam samo bio solidaran sa armijom običnih muzičara koji su zaista ostali bez posla, koji zaista teško žive i jedva preživljavaju... A mi kao estrada se čak nismo ni organizovali za neki protest. Tako da moja podrška je bila običnim pevačima i muzičarima - rekao je on, te je zapretio pevaču tužnom:

- Mi smo imali duel i medijsku raspravu, gde sam ja rekao da ću ga tužiti bude li ikad više zinuo jednu stvar protiv mene i bude li lagao protiv mene, tu je stao. Ja nemam ništa protiv njega, ali moram braniti svoj rad koji sam krvavo stekao, ne mogu da pustim da bilo ko laže bez razloga, a to kako će ga gledati kolege svirači posle toga, to je njegova stvar. Nismo mi nikad bili u sukobu ličnom, on je izašao javno i ispričao mnogo stvari koje nisu istina, i ja sam na to odgovorio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.