ESTRADA SLAVI: Ćerka Zorice Brunclik čeka bebu SA OVIM POZNATIM pevačem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADA SLAVI: Ćerka Zorice Brunclik čeka bebu SA OVIM POZNATIM pevačem!

Prelepe vesti.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče! Njihova ćerka Zlata Aranđelović (28) i zvezda "Granda" Miloš Vujanović (26) sledeće godine postaće roditelji.

Bekvalčevoj bilo NEPRIJATNO U EMISIJI! Nakon snimanja oglasila se Jovana Joksimović i RASTURILA!

POJAVILA SE BEZ GAĆICA! Kija u MEGA S*KSI izdanju - crna providna čipka, muškarci ZABALAVILI! (VIDEO)

Stilistkinja je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispunila želju svojih roditelja. Nakon što je Zorica nedavno pričala kako današnje devojke odlažu udaju i proširenje porodice i dodala da je njena ćerka jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji, čula je radosnu vest. Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa Milošem, sa kojim će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

Smotala je 30 GODINA STARIJEG KOLEGU, a sad pravi DAR MAR golišavim izdanjima: Kad se okrenula, pokazala je ŠOKANTNO BEZOBRAZAN prizor!

"Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom", kaže izvor za "Kurir", a Kemiš nije krio oduševljenje:

"Tačno je. Kako ste saznali? (smeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke", rekao je raspoloženi Kemiš, a Zorica je otkrila kako su saznali radosnu vest.

"Skratio mi život, odneo pare i živce..." KARLEUŠA PRED SD KAMERAMA progovorila o najvećem stresu!

Moj 🌏🌏🌏 Moj osmeh 😁☺️#happyanniversary #loveyou #mybestfriend #myman #mysmile #couplesgoals #6months

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on Sep 15, 2018 at 12:51am PDT

"Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni", rekla je pevačica.

PRIJA I FILIP SU SE USELILI U NOVI STAN: A sada su njihove NAJBLIŽE KOMŠIJE otkrile kako se PONAŠAJU U BRAKU!

Iako im pol nije bitan već samo da trudnoća bude u redu, uskoro će saznati da li je u pitanju dečak ili devojčica.

"Sledeće nedelje dobijamo i tu vest. Jedva čekamo! Sada Zlatu svi čuvamo i negujemo, brinemo se o njoj", kaže radosna pevačica.

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on Jul 30, 2018 at 11:31am PDT

Podsetimo, drugoplasirani takmičar "Zvezda Granda" iz 2013/14. godine i Zlata upoznali su se još pre nekoliko godina, dok je Zorica bila deo žirija ovog takmičenja, a u vezu su stupili krajem prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.