ESKALACIJA NASILJA - FLAŠOM NA GAGIJA! A sve zbog njegove bivše devojke Milene! Jedna reč izazvala HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 09:58

ESKALACIJA NASILJA - FLAŠOM NA GAGIJA! A sve zbog njegove bivše devojke Milene! Jedna reč izazvala HAOS (VIDEO)

Atmosfera dovedena do usijanja!

Gagi Đogani dobio je pitanje od novinara, a ticalo se njegove bivše devojke Milene i odnosa sa bivšom suprugom Anabelom Atijas.

- Zversko prebijanje Anabele, opravdao si da si bio pod uticajem droge, da ti je majka bila bolesna... Da li je i to što te je Milena prijavila policiji za maltretiranje isto teo slabosti? - glasilo je pitanje za Gagija.

- Nežni cvetić - dobacila je Tara Simov, usred njegovog izlaganja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Veza nije bila fantastična, što se tiče nje, tu je bilo koškanja, nije bilo batinjanja, nije bilo nasilja, ja lobanju nisam otvarao, lažov patološki. Da sam otvorio lobanju, ja bih završio u zatvoru. Ona me nije ni tužila, ništa nije... Tara j*di govna! Stalno nešto prebacuje - rekao je u besu Gagi, iznerviran Tarinim dobacivanjem.

- Ti nisi nasilnik, ti si monstrum! Puši ti k*rac! Je l' ti jasno? - odbrusila je Tara.

- Ti si mali delikvent, sedi dole i jedi g*vna, ti si maloletni delikvent, nisi bolja ništa od mene, ja znam zašto to kažem. Da nastavim ili ćemo da slušamo Taru Simov? - rekao je Gagi i odlučio da sedne.

- Zar nisu bile izjave da si dolazio sa drugom devojkom u stan, da je došlo do fizičkog kontakta, da je zvala policiju i da se zaključavala u stan? - upitala je voditeljka Dušica.

- Pa ništa, moja devojka i ja smo tada bili u raskidu - rekao je Gagi, ali ga je Marko Đedović prekinuo provokacijama, te je denser odlučio da više ne želi davati odgovore na pitanja predstavnika sedme sile.

Pogledajte rezultate

- Ja hoću da odgovorim, ali ne daju mi ljudi! Moja devojka je mislila da ja nju ne volim puno, ja sam hteo da raskinem sa njom, ja sam morao na takav način da je ubedim, u dogovoru sa mojom drugaricom, da kaže da je moja devojka. Ona se bila uselila u moj stan, nisam imao rešenje, kako da izađe iz mog stana, uselila se tu. Napravio sam takvu situaciju, ja sam devojku pozvao, da bi se uverila da nju više ne volim i da želim da izađe iz mog stana. Desilo se to da je nastao opšti haos, napala je moju devojku, napala je moju devojku, ja sam napao nju. Nije bilo ne znam kakvih teških povreda, dobio sam tri godine uslovno i to je to. Ovu majicu koju nosim sam dobio od nje - tvrdio je Đogani.

- Luna ne može zaboraviti kad je videla Milenu bez pola kose - dobacila je Anabela.

Kako je izgledala ova situacija, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.