EROS RAMACOTI IZVODI RITUAL PRED KONCERT! Otkriveni svi detalji iz bekstejdža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 15:34

"EROS RAMACOTI IZVODI RITUAL PRED KONCERT!" Otkriveni svi detalji iz bekstejdža!

April u Beogradu je uvek veličanstven, ali sve postaje još bolje kada tome dodamo da je ovaj virtuozni kantautor nastupao baš usred ovog prolećnog meseca. Međutim, kao i većina uspešnih ljudi ima običaje koje praktikuje pred javni nastup.

Italijanska zvezda Eros Ramacoti, sinoć je održao koncert u krcatoj prestoničkoj dvorani. Njegovi obožavaoci, koji su sa nestrpljenjem očekivali ovaj višečasovni spektakl su ga pozdravili ovacijama.

Ovaj virtuozni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kantautor koji obara sve rekorde slušanosti može da se pohvali 35 godina dugom karijerom! Prodao je 70 miliona ploča, beleži preko dve milijarde strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je album pod nazivom "Battito infinito" koji je izašao sredinom septembra prošle godine.

Pevač Aca Lukas je imao tu čast i da i lično upozna Erosa, kao i da porazgovara sa kolegom pred koncert. Za portal "24sedam" Lukas je ispričao sve o upoznavanju sa Ramacotijem, ali i dao svoj sud o koncertu.

- On je strašan muzičar, ima fantastičan bend, sve je bilo super. Organizacija je bila fenomenalna, sve je bilo na svetskom nivou - kaže Lukas. Aca je tom prilokom i otkrio jedan detalj koji je imao samo on prilike da vidi.

- Tako je, prvi put smo se lično upoznali. Najviše mi se dopalo to što je tako neposredan i spontan, normalan čovek. Ima proceduru, neki ritual pred nastup. Inhalira se i čuva se, nije kao ja - izjavio je Lukas za pomenuti portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.