ERA OJDANIĆ U VEZI SA KLINKOM

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERA OJDANIĆ U VEZI SA KLINKOM

Era Ojdanić doskora je tražio devojke koje ne pamte Tita, a sad je prešao na one koje se ne sećaju ni Slobe!

Stari „šmeker“ (već mu je 63 godine) uspeo je da zavede dvadesetogodišnju studentkinju Danijelu Sremčević iz Barajeva. Bila je njegova muza na izboru za mis Oplenca, gde je ponela titulu najšarmantnije devojke. Od tada se pevač ne odvaja od svoje lepotice, a između njih se rasplamasala velika ljubav. Čak im ni razlika u godinama nije smetala, a Era je već upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i taštu!

- Danijela je slatkiš od devojke. Zaljubljen sam do ušiju, a to su primetili čak i moji prijatelji. Među nama vladaju žestoke simpatije koje su se veoma brzo rasplamsale iz lepog prijateljstva koje smo imali. Drago mi je što ima razumevanja za moje poslove, a ima priliku da i sama nauči mnogo od mene. Upoznao sam i njenu majku, koja me je lepo prihvatila - rekao je Era za Kurir.

Danijela, koja ima osmoro braće i sestara, nam je potvrdila da je u vezi sa Ojdanićem, i da njena porodica odobrava tu vezu.

- Moja majka je bila oduševljena kada je upoznala Eru. Još uvek nisam potpuno odlepila za njim, ali radimo na tome - izjavila je za Kurir Danijela, čija je majka, inače, „samo“ devet godina mlađa od potencijalnog zeta.

Bez starca nema udarca! A ni marketinga.

(I. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Era Ojdanić ima 43 godine mlađu devojku

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Nov.2010

Folker Andrija Era Ojdanić ima novu ljubav, devojku koja je od njega mlađa čak 43 godine. Domaći mediji saznali su da se 63-godišnji pevač i ugostitelj ludo zaljubio u izvesnu Danijelu Sremčević iz Barajeva, studentkinju koju je upoznao na izboru za mis

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Era Ojdanić potvrdio da je smuvao klinku: Zaljubljen sam do ušiju!

Izvor: Scandal.rs, 04.Nov.2010

Era Ojdanić doskora je tražio devojke koje ne pamte Tita, a sad je prešao na one koje se ne sećaju ni Slobe! Stari „šmeker“ (već mu je 63 godine) uspeo je da zavede dvadesetogodišnju studentkinju Danijelu Sremčević iz Barajeva. Bila je njegova muza na izboru za mis Oplenca, gde je ponela...

Nastavak na Scandal.rs...

Era Ojdanić u vezi sa klinkom

Izvor: Svet, 04.Nov.2010

Era Ojdanić doskora je tražio devojke koje ne pamte Tita, a sad je prešao na one koje se ne sećaju ni Slobe! Stari "šmeker", kome je 63 godine, uspeo je da zavede dvadesetogodišnju studentkinju Danijelu Sremčević iz Barajeva. Bila je njegova muza na izboru za mis Oplenca, gde je ponela titulu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.