EPIDEMIJA GOLOTINJE! Još jedna zadrugarka gola, bez gaća! A zna da je u kupatilu kamera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPIDEMIJA GOLOTINJE! Još jedna zadrugarka gola, bez gaća! A zna da je u kupatilu kamera! (FOTO)

Šta im je?

Eleonora Miljković je sinoć, nakon žurke u "Zadruzi", otišla na tuširanje u tuš kabinu. Tom prilikom, ona je bila potpuno gola i kamere su zabeležile kako ona izgleda u takvom izdanju.

Miljkovićeva se tako pridružila omanjoj armiji zadrugarki koje su pokazale čime raspolažu, i to kompletno. Podsetimo, pre nje su se potpuno obnažile Aleksandra Subotić, Mina Vrbaški (više puta), Stanija Dobrojević...

Komentatori uveliko sumnjaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u pitanju situacija kada učesnice "zaborave na kamere". Pre će biti da se bliži finale "Zadruge", a golotinja je dobar način da se iskoči u prvi plan.

Naravno, možda greše...

U svakom slučaju, Eleonoru možete videti na OVOM LINKU. 

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.