ENA SE OBRATILA JANJUŠU ZBOG ULASKA U ZADRUGU - posle svega što je preživela, sada mu jasno poručila

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 21:32

ENA SE OBRATILA JANJUŠU ZBOG ULASKA U ZADRUGU - posle svega što je preživela, sada mu jasno poručila

Uvek ej stala uz njega, ali sada...

Marko Janjušević Janjuš pomirio se sa suprugom Enom, koju je u Zadruzi prevario i ostavio zbog Maje Marinković.

Janjuš sada ponovo ulazi u Elitu, gde će ponovo boraviti sa Majom, a sve je zanimalo kako je na to sada reagovala njegova supruga, sa kojom ponovo uživa.

Janjuš je, najpre, priznao da je potrebno mnogo vremena da Ena zaboravi sve što se dogodilo, a onda je otkrio šta mu je ona poručila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon odluke da uđe u novu sezonu rijalitija:

- To ćemo videti, moramo da pustimo vreme da prođe. Za sada ide kako treba, bili smo u Hong Kongu, bilo je odlično - otkrio je Janjuš za početak, a onda se osvrnuo na njegovo učešće u rijalitiju:

- Šta će...Navikla se već, ovo je kao moj neki posao od kog zarađujem i živim, moram da se naviknem. Dosta je "Zadruga" iza mene, ali šta je-tu je - prokomentarisao je Janjuš za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.