EMOTIVNO PRIZNANJE U MAGAZINU IN! Ana Kokić posle razvoda: Ovo je istina o mom odnosu sa Rađenom!

Izvor: Svet, 06.Jun.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNO PRIZNANJE U MAGAZINU IN! Ana Kokić posle razvoda: Ovo je istina o mom odnosu sa Rađenom!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka “Magazina in” u novom izdanju svoje emisije kojoj godinama unazad najveće poverenje poklanjaju milioni gledalaca TV Pink ugostila je zanimljive i aktuelne goste, koji će svojim iskrenim životnim pričama i ove subote oduševiti publiku.

Ovaj put u goste joj stižu potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, dizajner Igor Todorović, frontmen “Leksington benda” Bojan Vasković, kao i pevačica Ana Kokić >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja je u Sanjinoj emisiji otvorila dušu i priznala u kakvom je odnosu s bivšim suprugom Nikolom Rađenom, od kojeg se nedavno razvela.

Gledaoci će takođe imati priliku da vide i uspešnu političarku Zoranu Mihajlović u potpuno drugačijem izdanju nego što smo navikli – prijatna atmosfera u “Magazinu in” učinila je da bude slatka, nasmejana i zavodljiva što će, nema sumnje, oduševiti sve gledaoce kraj malih ekrana.
Novi “Magazin in” na programu je u subotu 8. juna u 17 sati na TV Pink!

svetsvet, printscreen
The post EMOTIVNO PRIZNANJE U MAGAZINU IN! Ana Kokić posle razvoda: Ovo je istina o mom odnosu sa Rađenom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.