ELITA SE POŠTENO OPARILA! Honorari nikad veći, ONA je apsolutna rekorderka sa 3.500 evra nedeljno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 18:00

"ELITA" SE POŠTENO OPARILA! Honorari nikad veći, ONA je apsolutna rekorderka sa 3.500 evra nedeljno!

Ovaj novac takmičar nikad ne bi zaradili na drugim poslovima.

"Elita" je okupila veliki broj već poznatih rijaliti zvezda, a kako to obično biva u ovakvim formatima, pred kamerama će se pojaviti i do sada potpuno nepoznata lica javnosti.

Veliki je broj rijaliti povratnika, a budući da su u mogućnosti da na ovaj način zarade ogroman novac, to i ne treba da čudi. Učesnici su sa produkcijom već dogovorili svoje honorare i potpisali ugovore, a kako se piše, u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni imamo rekorderku kada je nedeljna novčana suma u pitanju.

Reč je o starleti Maji Marinković, koja će navodno ove sezone biti najplaćenija. Kako piše "Kurir", Maja će na nedeljnom nivou uzimati čak 3.500 evra što je do sada najveći iznos koji je neko ugovorio. Njen ulazak se očekuje za mesec dana, kada se Marinkovićeva u potpunosti oporavi od operacije uvećanja zadnjice. Nju je juče iz privatne klinike izveo otac Taki Marinković.

Jovana Tomić Matora je takođe već nekoliko godina učesnik "Zadruge", a u prošloj sezoni upravo tamo je upoznala ljubav svog života, Anitu Stanojlović. Anita i Matora u "Elitu" ulaze zajedno, a u svoj porodični budžet inkasiraće čak 4.000 evra. Ipak, kako je Matora već dobro poznati rijaliti igrač, njoj je ponuđena cifra od 2.500 evra, dok je njenoj supruzi ponuđeno 1.500 evra na sedmičnom nivou.

Posle jednogodišnje pauze vraćaju se Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić. Đedović, koji je u "Zadruzi 6" bio deo voditeljskog tima, sada je takmičar. On je ugovorio honorar od 3.000 evra nedeljno i od njega se mnogo očekuje. Mnogi učesnici ga se već plaše, a o mnogima zna svašta, pa i njihove tajne. Mensur će zarađivati 500 evra manje od njega, ali njegovo učešće svakako obećava.

Mnogi jedva čekaju da Milena Kačavenda počne da iznosi detalje iz života nekada bliske prijateljice Ane Ćurčić. Ona ponudu od 2.000 evra na nedeljnom nivou nije mogla da odbije. Isti honorar ima i političar Aleksandar Požgaj, koji je učestvovao u rijalitiju "Parovi".

Među povratnicima je i Marko Janjušević Janjuš. Iako je govorio da neće ponovo ulaziti u rijaliti, honorar od 2.500 evra za sedam dana promenio je njegovu odluku.

Nepoznati učesnici plaćeni su dosta manje, oni, kao i u ranijim sezonama, dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.