Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 01:30

ELIMINISAN RIJALITI VETERAN - visoko osmo mesto pripalo je njemu, publika podbacila!

Sve smo bliži saznanju ko će to poneti titulu pobednika.

Začuo se čuveni gong i napravljen je novi presek, te se proglašenje pobednika bliži.

Superfinaloisti su kao po običaju napeti i jedva čekaju da sazunaju rezultate koje će Dušica Jakovčljević saopštiti Ognjenu Amidžiću.

Ognjen je ovog puta odlučio da podigne sledeće takmičare: Filipa Cara, Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola.

Od pomenutih zadrugara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zola je izjavio kako ima osećaj da je njegovo vreme da napusti takmičenje, a onda je Amidžić krenuo na eliminacioni deo.

- Dalju borbu će nastaviti Filip Car, sledeći takmičar koji je siguran je Zola. Borba se vodi između Aleks i Janjuša - izjavio je Ognjen pa otkrio rezultate.

Visoko osmo mesto zauzima Marko Janjušević Janjuš.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.