ELENA NIJE RASTI PLATILA PESME! Kitić otkrio šta misli o njihovoj saradnji i da li se plaši za ćerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 23:33

ELENA NIJE RASTI PLATILA PESME! Kitić otkrio šta misli o njihovoj saradnji i da li se plaši za ćerku

"Mi ćemo se njemu odužiti"

Kako bi Stefan Đurić Rasta uskoro trebalo da napusti pritvor u kom je bio duže od tri meseca, oglasio se Mile Kitić, sa čijom ćerkom Elenom je reper sarađivao u prošlosti.

Folker ističe da nije zabrinut za to što će Stefan nastaviti da sarađuje sa njegovom mezimicom, kao i da nema mesta sumnji da će je Đurić odvesti na pogrešan put.

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

- Rastina stvar je to što on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << propagira marihuanu. Ja se za svoju ćerku ne plašim, majka joj je radila na vaspitanju i nema šanse da Rasta Elenu nagovori na taj ili bilo koji drugi porok. Ja drogu nikad nisam koristio, mene to ne privlači, čak ni cigarete. Ja volim sport. Nikad se nisam čak ni napio - ispričao je Mile.

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Osim toga, Kitić je otkrio da reper nije želeo da naplati njegovoj ćerki pesme koje je uradio za nju.

- On je naš prijatelj i nije hteo Eleni da naplati pesme. Mi ćemo se njemu odužiti, ima načina za to. Rasta je izuzetan dečko, i što se tiče novca, mi o tome nismo razgovarali uopšte - dodao je pevač.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.