EKSPLOZIJA! Zadrugarku optužili za vezu sa OŽENJENIM ČOVEKOM, otkriveno i njegovo ime! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA! Zadrugarku optužili za vezu sa OŽENJENIM ČOVEKOM, otkriveno i njegovo ime! (VIDEO)

Pobesnela zbog iznetih tvrdinji!

Na današnjem sastanku koji je vodio Milan Milošević zadrugari su sve karte stavili na sto i suočili se sa lažima koje kruže o njima.

Nakon žučne svađe Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ljube Pantović, ostali zadrugari su nastavili da pričaju na temu laži u "Zadruzi".

- Ja sam jedna ozbiljna osoba. Pričali su kako sam sa suprugom posećivala svingerske klubove, i da sam fudbalski sudija - rekla je Snežana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz smeh.

- Postoje laži koje me ne pogađaju, kao da sam lečena i da sam vođena na rehabilitaciju, da pijem trodone. I Sale je pričao, ali se neću vraćati na to - rekla je Jelena Krunić.

- Olja Bajrami je ustala i šokirala sve kada je iznela da ona nije bila u vezi sa oženjenim muškarcem, već da su oni u vanbračnoj zajednici.

- Kruže laži da sam ja bila u vezi sa oženjenim čovekom. To nije istina, to je ipak laž. To se širi po "Zadruzi". Ja sam njegova vanbračna partnerka. Priča se da sam ja bila ljubavnica, to je najveća laž koju sam čula. Ja sam sa čovekom živela četiri godine, to je Goran Ratković. To je čovek sa kojim sa ja provela toliko godina, nismo zajedno jer je bilo grešaka sa obe strane. Poručio je Zorici da me i dalje voli - rekla je Olja Bajrami.

Pogledajte rezultate

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

UBIO JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ: Voditeljka "Dnevnika" pročitala užasnu vest, pa napustila studio usred emisije uživo!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.