EKSPLICITNI SNIMCI BIVŠE ZADRUGARKE OBJAVLJENI NA INTERNETU - Ovo niko nije očekivao od nje: Saznajemo DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 15:30

EKSPLICITNI SNIMCI BIVŠE ZADRUGARKE OBJAVLJENI NA INTERNETU - Ovo niko nije očekivao od nje: Saznajemo DETALJE

Oglasila se za SrbijaDanas!

Bivša rijaliti učenica "Zadruge", Mima Šarac, koja je dobila nadimak i Mimas, šokirala je sve kada su se na internetu pojavile  njene eksplicitne fotografije i snimci.

Mima se oglasila za SrbijaDanas, te nam pojasnila da snimci i fotografije nisu sučajno u javnosti, već da je ona sa namerom otvorila nalog na sajtu za odrasle "Only fans" kao i mnoge bivše zadrugarke i starlete i donela odluku da zarađuje na ovaj način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naplaćujući svoje intimne snimke i fotografije.

Mima nam je rekla i da je stavila i višu cenu za pretplatnike svog naloga, sa objašnjenjem da niko nikada nije mogao da je vidi u tim izdanjima do sada:

- Pa znaš kako, iskreno danas se najviše novca vrti preko interneta, odnosno preko online plaćanja. Takođe, neke devojke koje imaju only fans a sa kojima sam bliska pokazale su mi svoju statistiku gde sam se uverila da je odlična zarada. To me je motivisalo da i ja otvorim nalog na toj platformi. Nekoliko meseci sam razmatrala da li je ispravno da otvorim, nisam imala ničiju podršku za tako nešto pa sam odustajala od te ideje ali sada sam sticajem nekih mojih životnih okolnosti prelomila i otvorila.

- Stavila sam malo veću mesečnu pretplatu nego što je prosek, iz razloga što smatram da moje privatne slobodnije fotografije nije imao priliku niko nigde ranije da vidi i zato jer ću imati specifičan i raznovrsan sadržaj a ne nešto klasično i monotono (uobičajeno). Smatram takođe da nekome ko zaista želi da ima pristup takvom vidu moje privatnosti, taj iznos na mesečnom nivou neće predstavljati apsolutno nikakav problem. Imate priliku svakodnevno da gledate koliko ljudi daju novca na tik tok mečeve za 5 minuta a ovo je pretplata za mesec dana sadržaja.

Na pitanje kako je reagovao na ovu odluku njen partner, Mima nam je odgovorila:

- Jedan od razloga što sada mogu da imam ovako nešto jeste i to što sam slobodna - rekla je bivša zadrugarka za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.