EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Site Ahmić ugledale svetlost dana: Rani radovi Aneline sestre kruže društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:36

EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Site Ahmić ugledale svetlost dana: Rani radovi Aneline sestre kruže društvenim mrežama

Kao bomba odjeknula je vest da su Sita Ahmić i Asmin Durdžić bili intimni

Juče je nastao pravi metež u javnosti kada su se pojavili eksplicitni snimci koji su navodno prikazivali Asmina Durdžića u kompromitujućoj situaciji sa nepoznatom devojkom.

Kasnije je tvrdio da je ta devojka zapravo sestra njegove bivše partnerke, Sita Ahmić.

- Snimak je nastao pretprošle godine, Staniju nisam varao niti bih ikada. Nakon ovoga mi je Sita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukrala novac u Dubrovniku, pa optužila svoju majku! Kao i uvek sve prebacuje na svoju majku! - je otkrio Asmin.

Ubrzo nakon toga, oglasila se Sita Ahmić, koja nije mogla da sakrije bes:

- Van sebe sam bila sinoć. To nije čovjek to je monstrum! Spreman je na sve da bude megapopularan! Suludo je i da govorim da to nisam ja kada je to svakome jasno - rekla je Sita  Hype tv.

Međutim, tu nije kraj. Sada se Asmin oglasio na društvenoj mreži, te objavio Sitinu fotografiju:

- Sakrio sam ti dojkicu. Svastika moja! - napisao je Asmin na fotografiji Site na kojoj je stavio srce, preko njenih grudi.

Podsetimo, kako izvor za Alo! tvrdi, Sita jako teško podnosi pritisak javnosti, narušeno joj je zdravstveno stanje.

- Koliko god ona želi da ostane smirena i staložena, nakon ovoga Sita ne može da dođe sebi. Nakon što je vest otišla u javnost, ona je doživela nervni slom. Plakala je i čupala kosu sa glave, mrzeći i sebe i sestru u šta su se uplele - priča izvor blizak Ahmićevoj.

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.